Glutenfritt
3 bananer, gärna mogna
2 ägg
2 dl vaniljyoghurt
2 dl socker
1 1/4 dl rapsolja
1 1/2 tsk husk
1 msk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
1/2 tsk bikarbonat
1 krd salt
1 1/2 dl kakao
8 dl glutenfri finmix, gärna Finax
Pärlsocker
Sätt ugnen på 175°C.
Mosa bananerna, vispa ägg och socker lätt, häll i bananerna och blanda ner husken. Tillsätt vaniljyoghurten, och oljan. Vispa lätt tills det är en jämn smet.
Blanda ner vaniljsocker, glutenfri mix, bakpulver, bikarbonaten, saltet, och kakaon.
Häll rikligt med pärlsocker på muffinsen. Det fördelar sig när muffinsen jäser. Låt stå i ugnen 20-25 min.
torsdag 4 december 2008
Kladdchoklad-bananmuffins
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Låter inte som ett dumt recept det, får jag pröva på här i hemmet nån dag. Muffins, och speciellt bananmuffins är alltid gott!
Fin blogg du har förresten, Kram!
Bananmuffins recept
Skicka en kommentar