torsdag 4 december 2008

Frukostbullar

Glutenfritt
500 g glutenfri mix, Finax eller Semper
1 msk Fiberhusk
1 msk Fibermax
1 tsk salt
50 g jäst
1 msk Milda Culinesse eller Mjuka Milda
5 dl vatten, 37°C

Häll de torra ingredienserna inklusive jästen i en matberedare. Häll i matfett och det fingervarma vattnet, kör maskinen i 3 min.Häll över degen i en bunke, strö lite mix över. Täck bunken med plastfolie och låt degen jäsa i ca 30 min. Sätt ugnen på 250°C.Arbeta degen på nytt i bunken. Klicka ut degen på en plåt med bakplåtspapper eller i muffinsformar. Låt bullarna jäsa under duk i 15-20 min.Grädda bullarna mitt i ugnen 10-15 min. Låt dem svalna på galler under bakduk.

Här hittade jag receptet

Inga kommentarer: